wie zijn we

WIE ZIJN WE

I.C. Solutions is een server-provider. De doelstelling van I.C. Solutions is om alle klanten de perfecte beschikbaarheid van applicaties en data aanbieden. Wij bieden pasklare oplossingen waar het kan en maatwerk waar dit nodig is. En dit uiteraard met ondersteuning voor uw medewerkers op ieder gewenst moment.

Wij zorgen ervoor dat de nieuwe IT omgeving professioneel, toekomstgericht en veilig ingericht is. Tevens biedt onze omgeving een hoge beschikbaarheid en is de werkplek overal via internet te benaderen.

I.C. Solutions heeft servers staan in twee datacentra, één gevestigd in Enschede en één in Zwolle. De beide datacentra zijn voorzien van de nieuwste en modernste technieken waardoor een storing bijna onmogelijk is. Mocht er toch iets gebeuren waardoor de server uitvalt pakt automatisch de server in het andere datacenter de taken over. Dit zorgt voor maximale zekerheid en continuïteit.

Wij zullen doormiddel van onze projectmethodiek, zorgdragen voor een juiste migratie vanaf de huidige omgeving naar de nieuwe IT omgeving. Onze methodiek is gericht op uniforme werkwijze waardoor kwaliteit gewaarborgd is.